Ekspres do kawy NIVONA NICR 930
Ekspres do kawy NIVONA 930 to prawdziwa elegancja połączona z wygodą stosowania.
Nowa koncepcja obsługi, cappuccino według włoskiej receptury, 3 profile smakowe do wyboru, personalizacja przepisów, samoczynne programy czyszczące i cicha praca to najważniejsze atuty eksponujące ekspresy klasy Premium.
W cenie ekspresu NIVONA 930 oferujemy:
GWARANCJA
Ekspresy NIVONA zakupione w sklepie anirax.pl objęte są gwarancją producenta przez okres 3 lat albo do limitu 11'999 kaw.
anirax.pl jest Autoryzowanym Salonem sprzedaży i Serwisem gwarancyjnym marki NIVONA.
Gwarancja Door to door gwarantuje gratisowy odbiór i wysyłkę ekspresu w okresie serwisu gwarancyjnego.
proponujemy naprawę ekspresu w ciągu 3 dni od momentu przyjęcia na serwis.
atrybuty charakterystyczne ekspresu NIVONA 930:
- innowacyjny wygląd w odcieniu tytanowym uwydatniony chromowanymi dodatkami
- barwny ekran TFT z nową, wytworną koncepcją obsługi
- Wyjątkowo cichy stożkowy młynek z utwardzonej stali,
- Aroma PreSelect for Nivona App-kawa zalecana poprzez baristę - dedykowane rozwiązanie poprzez aplikację
- Aroma Balance System - 3 profile smakowe do wyboru
- Koneser Cappuccino umożliwiający parzenie cappuccino na 2 najróżniejsze sposoby
- Funkcja One Touch Spumatore Duo - 2 filiżanki cappuccino równocześnie
- Zintegrowany interfejs Bluetooth umożliwiający korzystanie z aplikacji
- Możliwość zaprogramowania 9 przepisów Moja Kawa
- Pięciostopniowy dobór mocy aromatu
- Pokrywa na ziarna broniąca aromat
- 15 bar oraz "System Aromatica" do przygotowywania kawy o głębszym smaku i aromacie
- samoczynne programy konserwacji (płukanie, czyszczenie, odkamienianie)
- Funkcja statystyki i monitoring konserwacji
- Wyjątkowo prostą obsługą i łatwym dostępem do zbiorników.
Ekspres NIVONA 930 - nieszablonowa jakość kawy to zasługa:
→ System Aroma Balance - 3 profile smakowe
Opracowany przez NIVONA System Aroma Balance proponuje nam do wyboru trzy profile smakowe: dynamiczny, stały i intensywny w celu osiągnięcia maksymalnego aromatu i dokładnie zdefiniowanej ekstrakcji. Proces ten polega na intensywności i czasie przepływu gorącej wody poprzez świeżo zmielone ziarna i ma na celu imitować umiejętności baristy,zawsze połączyć profil smakowy do naszych oczekiwań.
→ Koneser Cappuccino
W zależności od jednostkowych upodobań cappuccino można przygotować na 2 sposoby:
- najpierw kawa następnie mleko
- najpierw mleko następnie kawa
→ One Touch Spumatore DuoPlus
Dzięki funkcji One Touch Spumatore DuoPlus przygotujemy kremowe cappuccino przy pomocy jednego przycisku. Technika Spumatore DuoPlus zagwarantuje pyszną mleczną piankę w dowolnie wybranej ilości.
Nowy standard obsługi w NIVONA 930
→ duży wyświetlacz
Ekspres NIVONA CafeRomatica 930 ma dotykowy wyświetlacz TFT, z nową koncepcją obsługi, dzięki któremu nawigacja po menu jest wyjątkowo prosta.
→ Sterowanie z telefonu za pomocą aplikacji
Model NIVONA 930 wyposażona została w zintegrowany moduł Bluetooth umożliwiający korzystanie z aplikacji i sterowanie ekspresem z smartfona.
→ Dwukolorowe podświetlanie filiżanki
w trakcie zaparzania filiżanka zostaje elegancko podświetlona, białym światłem w przypadku kaw białych i bursztynowym światłem przy kawach czarnych.
→ Dozownik kawy z regulacją wysokości
Wysokość dozownika można luźno regulować do 14 cm, dopasowując go do wysokości filiżanek, szklanek do latte czy latte macchiato.
→ Nowy wyciszony młynek
Ekspres NIVONA 930 ma nowy stożkowy młynek z hartowanej stali, który dzięki odpowiedniej izolacji pracuje wyjątkowo cicho.
NIVONA 930 - idealna higiena
Ekspres NIVONA ma w pełni zaawansowane i automatyczne programy, które regularnie oczyszczają ekspresy z resztek oleju kawowego, kamienia i osadu mleka. Ten nowoczesny i w pełni automatyczny ekspres czyści się gorącą wodą i parą pod ciśnieniem. Wszystkie programy czyszczenia zostają uruchomione za naciśnięciem jednego przycisku.
→ Wyjmowana jednostka zaparzania
W pełni automatyczny ekspres do kawy NIVONA 930 posiada wyjmowaną jednostkę zaparzania, którą należy regularnie czyścić w celu usunięcia resztek kawy i zapobieganiu tworzenia się pleśni. Wystarczy wyciągnąć jednostkę zaparzania i wypłukać ją pod bieżącą wodą.