istotnie potężna i wyrazista kawa. Dzięki jednak specyficznemu klasycznemu hiszpańskiemu paleniu ziaren kawa jest wspaniale zbalansowana.
Kawa dedykowana jednocześnie do konwencjonalnego parzenia jak i ekspresów.
Jest to kawa palona w klasyczny hiszpański sposób 80% to kawa palona naturalnie, jednak pozostałe 20% stanowi Torrefacto - czyli kawa palona z dodatkiem cukru (ciemniejsza, szklista powłoka ziaren). Taki sposób palenia nadaje kawie wyjątkowy smak (solidna kawa o łagodnym smaku), aromat i niepowtarzalne parametry.
Kawa dedykowana jednocześnie do konwencjonalnego parzenia jak i ekspresów.
Jest to kawa palona w klasyczny hiszpański sposób 80% to kawa palona naturalnie, jednak pozostałe 20% stanowi Torrefacto - czyli kawa palona z dodatkiem cukru (ciemniejsza, szklista powłoka ziaren). Taki sposób palenia nadaje kawie wyjątkowy smak (solidna kawa o łagodnym smaku), aromat i niepowtarzalne parametry.