"Magnifico" to jeden z bestsellerów Charlesa Liégeois. Dominują w niej nuty ciemnej czekolady, drewna i opiekanego zboża. Aromat jest silny, a sama kawa naturalnie słodka. Po wypiciu ostatniego łyku na podniebieniu pozostaje długookresowy posmak czekolady.
na pewno przypadnie do gustu tym, którzy preferują konwencjonalny smak kawy.Mieszanka ta stanowi świetne połączenie kaw pochodzących z przeróżnych regionów - Brazylii, Sumatry i Gwatemali - a kluczowe nuty smakowe są efektem wykorzystania kolumbijskiej odmiany.
W Kolumbii kawa uprawiana jest na wyjątkowo dużych wysokościach - miejsca uprawy kawy znajdują się na wysokości ponad 1200 metrów nad poziomem morza. Wyśmienite warunki klimatyczne nadają kolumbijskim odmianom kawy złożoność i bogactwo.komponenty: mielona kawa palona.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.