"Magnifico" to jeden z bestsellerów Charlesa Liégeois. Dominują w niej nuty ciemnej czekolady, drewna i opiekanego zboża. Aromat jest silny, a sama kawa naturalnie słodka. Po wypiciu ostatniego łyku na podniebieniu pozostaje długofalowy posmak czekolady.
bez wątpienia przypadnie do gustu tym, którzy preferują konwencjonalny smak kawy.Mieszanka ta stanowi genialne połączenie kaw pochodzących z różnych regionów - Brazylii, Sumatry i Gwatemali - a kluczowe nuty smakowe są skutkiem wykorzystania kolumbijskiej odmiany.
W Kolumbii kawa uprawiana jest na istotnie znacznych wysokościach - miejsca uprawy kawy znajdują się na wysokości ponad 1200 metrów nad poziomem morza. Doskonałe warunki klimatyczne nadają kolumbijskim odmianom kawy złożoność i bogactwo.komponenty: mielona kawa palona.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.