"Magnifico" to jeden z bestsellerów Charlesa Liégeois. Dominują w niej nuty ciemnej czekolady, drewna i opiekanego zboża. Aromat jest silny, a sama kawa naturalnie słodka. Po wypiciu ostatniego łyku na podniebieniu pozostaje długotrwały posmak czekolady.
na pewno przypadnie do gustu tym, którzy preferują konwencjonalny smak kawy.Mieszanka ta stanowi nieprzeciętne połączenie kaw pochodzących z rozmaitych regionów - Brazylii, Sumatry i Gwatemali - a kluczowe nuty smakowe są rezultatem wykorzystania kolumbijskiej odmiany.
W Kolumbii kawa uprawiana jest na stanowczo wielkich wysokościach - miejsca uprawy kawy znajdują się na wysokości ponad 1200 metrów nad poziomem morza. Idealne warunki klimatyczne nadają kolumbijskim odmianom kawy złożoność i obfitość.elementy: mielona kawa palona.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.