co powoduje, iż ten artykuł jest nieszablonowy?zasmakuj kawy jak z kawiarni w domu — a wszystko to dzięki formule 4 krokównasze ekspresy do espresso stosują formułę 4 kroków stosowaną w mistrzowskich ekspresach.
zostały zaprojektowane tak, żeby używać właściwie dostosowanej porcji świeżo zmielonych ziaren kawy, zapewniać staranną kontrolę temperatury i adekwatne ciśnienie wody, a także robić prawdziwą mleczną mikropiankę konieczną do tworzenia latte art.
starczy jedno dotknięcie.nteligentne porcjowanie dzięki wbudowanemu młynkowi stożkowemu z 25 ustawieniami grubości mieleniamłynek samoczynnie oblicza porcję na podstawie ostatniego mielenia, dzięki czemu jest gotowa przy kolejnym użyciu.wspomagane ubijaniezapewnia precyzyjne ubicie porcji z siłą 10 kg, na koniec obracając tamper o 7 poziomów, by uzyskać bardziej wypolerowany kawowy krążek.staranne mierzenie automatycznie korygujące następną porcjęjeśli trzeba ograniczyć lub zwiększyć nieco liczba kawy, inteligentny system porcjowania dokonuje automatycznej korekty, zapamiętując ostatni wynik odmierzania i ubijania porcji i dopasowując je tak, żeby następnym razem uzyskać perfekcyjny rezultat.kolba ze stali nierdzewnej o średnicy 54 mm zapewnia pełny smak dzięki sitkom o pojedynczym lub podwójnym dnieprofesjonalna kolba ze stali rdzoodpornej o średnicy 54 mm, mieszcząca rewelacyjną porcję 18 gramów świeżo zmielonej kawy, sprawia, iż napar zyskuje pełny i bogaty smak.preinfuzja przy niskim ciśnieniu, po której następuje ekstrakcja pod ciśnieniem 9 barówprzygotowanie aromatycznego, kremowego espresso w kolorze karmelu zaczyna się od preinfuzji przy niskim ciśnieniu, po której następuje ekstrakcja pod wysokim ciśnieniem (9 barów) uzyskanym dzięki naszej włoskiej pompie o mocy 15 barów.układ cieplny thermocoil podgrzewa wodę do 93°c dzięki systemowi kontroli temperaturyukład grzejny thermocoil z systemem kontroli temperatury pid dostarcza wodę o temperaturze skrupulatnie 93°c, aby zapewnić rewelacyjnie zrównoważony smak.potężna para o