Miejscowi od wieków znają i cieszą się tym pysznym napojem bez kofeiny. Uprawiane w lokalnym gospodarstwie marchewki są palone powoli i delikatnie, aby zachować wszystkie składniki odżywcze, aż uwolnią swoją bogatą, karmelową, przyjemnie gorzką słodycz.- Bez kofeiny - optymalna dla wegan- Prosto z natury - stworzono na LitwieJAK JĄ PRZYGOTOWAĆ? Wsyp 1 łyżkę kawy do swej filiżanki.
Dodaj wrzącą wodę i zaparzaj poprzez 5-7 minut. Spróbuj podać z ulubionym mlekiem lub posypką z cynamonu. Smacznego!P.S. Nie pasuje do kolbowych ekspresów do kawy. Spróbuj wykorzystać tej kawy w french pressie lub innej alternatywnej metodzie zaparzania kawy.elementy: marchew (daucus carota var.
sativa) korzenie 100%. Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.***O DVARO KAVOS DVARO KAVOS (po litewsku "kawa z dworu") to rodzinna firma położona w wiejskim regionie Litwy.
Założycielka Victoria, która ukończyła studia z zakresu historii średniowiecza, dąży do ponownego odkrycia dawno zapomnianych napojów i stworzenia nowych, bezkofeinowych propozycji, wywodzących się z wielowiekowej kultury kawy i herbaty w północno-wschodniej Europie.Kawy z żołędzi, cykorii, mniszka lekarskiego, marchwi i jęczmienia stają się coraz bardziej popularne wśród osób poszukujących zdrowszych alternatyw.
równocześnie herbaty ziołowe i wellness pomagają im stworzyć urokliwe codzienne rytuały dbania o siebie.Receptury tych unikatowych produktów łączą konwencjonalne ziołolecznictwo z progresywnym podejściem do zdrowia ciała i umysłu.
Ich dopełnieniem są prawdziwie niezapomniane smaki, wypracowane dzięki precyzyjnemu zbieraniu, mieszaniu i prażeniu. DVARO KAVOS: przekształcanie lokalnych tradycji smakoszy w codzienne rytuały przypasowane nieprzeciętnie do wymagań współczesnego świata!